Klacht: Tickets gekocht maar geen bevestigin

op 17 juli 2017 over eDreams in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste heer / mevrouw,

ik heb voor t weekend een reis geboekt voor 4 personen van Hannover naar Antalya. Het geld is meteen van mijn rekening afgegaan en kreeg maar geen bevestiging van mijn ticket. Vanochtend een mail ontvangen dat het niet doorgegaan is en dat ik mijn geld (hopelijk) binnen 2 werkdagen retour ontvang. Ik vind dit geen gang van zaken hoe men omgaat met de vakanties van mensen die het al niet zo breed hebben.

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat mijn reservering gewoon doorgaat zonder dat ik opnieuw hoe te betalen enzo.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over eDreams

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over eDreams nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door eDreams in behandeling genomen

Bericht van eDreams

9 maanden geleden - Dag Pinar, Onze excuses voor het laattijdig antwoorden van uw klacht. We hebben uw klacht naar de juiste afdeling verstuurd en u zal weldra gecontacteerd worden door een van onze medewerkers. met vriendelijke groeten, Marjolijn, eDreams Customer Care.

Alle klachten die gemeld zijn door pinar comert