Klacht: Tickets Conon Gray niet terugbetaald

abrowa op 10 augustus 2020 over Ticketmaster in de categorie Internetshops - Kaarten- en ticketverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Kaarten gekocht voor CONON GRAY op 30-4 in de Melkweg. Geld teruggevraagd wegens annulering, zou 3 maanden na concertdatum betaald worden ( 30-4 ) in overeenstemming met afgesproken regeling. Tot en met vandaag 0,0 terug. Bel ik Ticketmaster, die zeggen dat ze het nog niet terugontvangen hebben van de organisator. Bel ik de Melkweg die zeggen dat dat niet waar is. Melkweg en Ticketmaster verschuilen zich achter elkaar.

Gewenste Oplossing:

Als ik het geld terug ontvangen heb. 3 maanden wachten is wel genoeg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ticketmaster

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ticketmaster nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door abrowa