Klacht: tickets concert Robbie Williams

op 14 augustus 2017 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Aankomende woensdag is het concert van Robbie Williams in Vilnius. Ik had in November 2016 al kaarten besteld, totaal bedrag €189.27, terwijl kaarten 70 per stuk zijn. Het is nu maandag en nog steeds geen tickets ontvangen. De kaarten staan ook nog niet klaar voor het downloaden. Ik ben bang dat ik ben opgelicht. Ik probeer ze te bellen, maar er staat nergens een telefoonnummer. Als ik dit van ten voren wist had ik geen tickets besteld. Helaas heb ik niet goed gekeken en kan ik waarschijnlijk fluiten naar mijn tickets en geld. Baal hiervan!!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn tickets krijg of mijn geld terugkrijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Robbie2017