Klachten over The New Motion

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over The New Motion zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van The New Motion in de categorie Algemeen

2 klachten gemeld
2.5 /10
2 stemmen
2

Tijdslijn

laadpunt geeft error melding

Klacht van D.V. Orie op 22 mei 2022 over The New Motion in de categorie Algemeen

mijn laadpunt geeft een error melding. ben al 2 dagen bezig om de hulplijn te bereiken na het keuzemenu 1,2,of 3 (heb ze allemaal geprobeerd) komt er een kleine ruis en dan wordt de verbinding verbroken. kan verder nergens informatie... Lees meer

Betalen niet uit

Klacht van Forty Three op 03 oktober 2021 over The New Motion in de categorie Algemeen

Ik heb mijn laadpaal openstaan voor betaald gastgebruik. Sinds kort ontvang ik plotseling geen credit nota’s meer. Ik heb nu ruim 800kwh energie geleverd uit eigen zak omdat NewMotion geen credit nota stuurt en niet uitbetaald. Klantenservice is dramatisch. Lees meer

Response aanmaning

Klacht van Birdytime op 19 februari 2021 over The New Motion in de categorie Algemeen

Begin december contact gehad over een factuur voor onderhoud. Deze was op mijn privé naam gefactureerd. Echter had dat niet naar mij moeten worden gedaan maar naar werkgever, ik heb immers niet het eigendom van de laadpaal. Zou geregeld worden.... Lees meer

Laadpunt werkt niet

Klacht van R Fruytier op 16 april 2020 over The New Motion in de categorie Algemeen

Ik heb sinds 5 weken een oplaadpunt van NewMotion waar ik nu 2x volledig mee heb kunnen laden. Ik weet niet wat er aan de hand is met NewMotion of jullie technische dienst, maar het gaat niet goed. Diverse telefoontjes verder over... Lees meer

Reactief

Klacht van mhagedoorn op 14 november 2019 over The New Motion in de categorie Algemeen

New Motion is de partij waarmee de leasemaatschappij zaken doet voor het realiseren van laadpalen voor thuis. De planning hiervan is nog steeds onbekend en mijn auto wordt op 2911 geleverd. Ik zou diverse keren door NewMotion worden teruggebeld. Als... Lees meer

Herstelkosten nog steeds niet vergoed

Klacht van M.v.A. op 24 september 2019 over The New Motion in de categorie Algemeen

In januari heeft newmotion bij mij een elektrische laadpaal geplaatst. Ondanks dat ik de monteurs twee keer had gewaarschuwd voorzichtig te zijn omdat daar ook de sproei-installatie van de tuin liep, bleek na de winter dat de mannen de watertoevoer... Lees meer