Klachten over The Body Shop

Hieronder kunt u zien welke klachten er over The Body Shop zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van The Body Shop in de categorie Verzorgingsprodukten

4 klachten gemeld
1.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

White musk

Klacht van Marja12345 op 25 april 2022 over The Body Shop in de categorie Verzorgingsprodukten

Goedendag, ik wilde gisteren een flesje white musk parfum-oil kopen (ik gebruik jullie white musk al jaren) maar ik merkte dat het luchtje anders was. Wat verschrikkelijk jammer!!! Ik vind dit wel een heel stuk minder lekker ruiken. M. Vermeer Lees meer

White Musk

Klacht van Diaan12 op 27 maart 2022 over The Body Shop in de categorie Verzorgingsprodukten

Ben zeker al 30 jaar fan vd white musk kocht deze met plezier en was 1 van mn favoriete!. Heb de geur vandaag voor mijzelf en mn moede gekocht! Maar wat een afgang zeg ! De geur is niet meer... Lees meer

white musk

Klacht van Franca Wouters op 12 februari 2022 over The Body Shop in de categorie Verzorgingsprodukten

Ik gebruik al jaaaaaaaaaaaaren de white musk van de body shop. Mn fijnste luchtje. tot nu. Het is opeens vegan geworden. Echt absoluut mijn luchtje niet meer, dit zelfde verhaal hoorde ik van het luchtje shea. Heel erg jammer maar... Lees meer

Vandaag kreeg ik de producten van de Body Shop, klachten: de doos was al geopend de doos bevat geen leveringsbon telefonisch contact 17.55 uur gewoon na voorstellen bandje met tevredenheidsvragen ik kan geen retourformulier uitprinten of downloaden Koerier heeft niet... Lees meer