Klacht: Teveel “stokken” in shag

op 09 mei 2017 over John Player Special in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al jaren koop ik klik shag van JPS en dat bevalt super goed maar ik moet zeggen dat er steeds meer van die dikke “stokken” tussen zitten. Mijn laatste pot is echt heel erg. Ik zal foto’s erbij sturen. Ik zit ongeveer op de helft van de shag en ik ben er al veel tegengekomen. Weet niet hoeveel ik er nog meer tegenkom. Dit vind ik jammer, shag is al zo duur.

Gewenste Oplossing:

Goede shag, lekker en redelijke (vergelijkbaar) prijs. Kan natuurlijk altijd goedkoper maar alle tabak is duur.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over John Player Special

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over John Player Special nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nadinethebelt