Klacht: teveel mot ( afval )

op 18 december 2017 over John Player Special in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte J.P.S , al jaren rook ik zware tabak van u ( 62,2 gr. ) gisteren besloot ik het onderste ( mot, zoals ik het noem ) te wegen, dat bleek 7.3 gram te zijn, daar ik een minimum inkomen heb, ben ik wel genoodzaakt, om dit ook te roken, misschien kunt u hier iets aan doen, over de kwaliteit van de tabak klaag ik niet, die is prima. M.vr.gr Herman.

Gewenste Oplossing:

Minder afval ( mot ) in de pakjes shag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over John Player Special

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over John Player Special nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dijkie60@outlook.com