Klacht: Teveel geld afgeschreven , goldcar Spanje

op 09 augustus 2017 over Gold Car in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ter plekke in Girona airport is nogmaals 181 afgeschreven van mijn creditcard. Dit terwijl ik al betaald had online vanuit Nederland. Goldcar Spanje beweerde dat mijn betaling niet voldoende was ivm verzekering terwijl ik gewoon een juiste dekking had. Ik wil per direct mijn geld terug gestort heb ter waarde van 181 euro. Verder zou ik ook nog een bedrag van 66 euro terug krijgen ivm niet gemaakte bezinekosten.

Gewenste Oplossing:

Als alles terug is gestort op mijn creditcard

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gold Car

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gold Car nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Osato18