Klacht: Teveel betaald/ te weing geld geretourneerd

op 08 augustus 2017 over Gold Car in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in 11/3 2017 maart online een auto gehuurd bij Gold car. De huur zou per dag 9.- euro zijn. Ik maakte een bedrag over via mijn creditcard van 143,75. ( incl. verzekering) Aangekomen op het vliegveld in Gran Canaria moest ik bij de balie van Gold car een totaalbedrag bijbetalen van 278,95. Dit zou ik terug krijgen als ik de auto weer terug bracht ( was inlc. volle tank) ik heb op 12/6 slechts 46.- teruggekregen en daarna niets meer. Dit klopt natuurlijk niet

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik alles terug krijg wat ik op 1/6 heb betaald, aangezien ik thuis online alles al betaald had

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gold Car

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gold Car nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ymjanssen