Klacht: Teveel bemiddelingskosten en betrouwbaarheid

op 17 mei 2019 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb twee tickets gekocht voor André Rieu concert Maastricht, ik zag to mijn grote schrik dat er 74,00 per ticket bemiddelingskosten in rekening gebracht wordt. Daarnaast blijkt helaas op internet dat dit bedrijf niet betrouwbaar is. Ik wil mijn tickets dus annuleren. Dat blijkt niet te kunnen alleen het door verkopen is mogelijk.

Gewenste Oplossing:

Ik wil gewoon mij geld terug en stel geen prijs meer op de kaarten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pierre Beijen