Klacht: teveel afgeschreven van Mastercard

op 02 juli 2016 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 tickets besteld. Kreeg melding dat bestelling niet goed was. Weer bestelling geplaatst. Ik kreeg daarna 2 emails met bevestiging dat er totaal 4 tickets besteld zijn. Ik heb toen gelijk een email in het Engels aan Viagogo gestuurd met de foutmelding en de 2 orderbevestigingen. ik kan VIAGOGO totaal niet bereiken, niet via email, niet via de telefoon. Ook niet via de telefoonrs die ik op internet vind in de UK. Het zijn allemaal bandjes en je krijgt niemand te spreken. Heel slecht.

Gewenste Oplossing:

Indien ik het geld van de 2 tickets retour krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wat moet ik hier invullen