Klacht: teruggave aankoopbedrag

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

24-4-2018 een katalysator besteld die de volgende dag geleverd zou worden, 30-4-2018 gevraagd waar het blijft, toen werd er vermeld dat ze 2 emails hadden verzonden (nooit ontvangen) en het gewenste product niet leverbaar was en dat ik eventueel een duurder product kon kopen, dit heb ik geweigerd en mijn geld zou teruggestort worden, na meerder chats en emails heb ik tot op heden (13-6-2018) mijn geld nog steeds niet terug terwijl er meerdere keren (elke week) gemeld is dat het geregeld zou worden

Gewenste Oplossing:

als het aankoopbedrag teruggestort is

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Auto-katalysator.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door RenS Borduren