Klachten over Auto-katalysator.nl

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Auto-katalysator.nl zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Auto-katalysator.nl in de categorie Internetshops - Auto's en auto onderdelen

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Ik had een katalysator besteld bij dit bedrijf nooit ontvangen Ze hadden mij een mail.gestuurd met de uitleg dat deze niet meer leverbaar was wel een ander model waarvoor ik dan nog moest bijbetalen wat ik gedaan had weken later... Lees meer

Weken geleden een Uitlaat besteld. Helaas heb ik nog niks ontvangen. Vorige week heb ik de bestelling geannuleerd via hun super chat optie. Ze zouden mijn geld terug storten. Nog steeds niks. Bij bellen neemt niemand op, Alle... Lees meer

Na heel veel telefoontjes geprobeerd te hebben, geen contact te krijgen met dit bedrijf (als je het al een bedrijf mag noemen).Via whatsapp diverse berichten gestuurd en er wordt een paar keer gezegd dat ze er achteraan gaan en daarna... Lees meer

29 Mei ik heb een katalysator besteld. Ik ging wachten voor die katalysator maar ik heb hem niet binnen gekregen dus dan, heb ik op 3 Juli mijn bestelling geanuleerd omdat die toch niet binnen zou komen. Ik wou me... Lees meer

24-4-2018 een katalysator besteld die de volgende dag geleverd zou worden, 30-4-2018 gevraagd waar het blijft, toen werd er vermeld dat ze 2 emails hadden verzonden (nooit ontvangen) en het gewenste product niet leverbaar was en dat ik eventueel een... Lees meer