Klacht: Terug brengen verkeerde artikel gekocht

op 08 juni 2021 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vandaag voor iemand anders slaappillen gekocht nou had ik de verkeerde dus terug naar winkel geld terug vragen ik had kassa bon werd mijn verteld medicijnen mochten niet terug worden genomen in filiaal musselkanaal zou terug gebeld worden maar geen contact.

Gewenste Oplossing:

Ik zo niet .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anja Drenth