Klacht: ten ontrechte factuur voor boeken

op 03 september 2018 over Iddink in de categorie Boeken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn zoon had zijn boeken langer nodig en kon die dus niet inleveren op dat ene moment op school. Nadien nagezonden op verzoek van Iddink om vervolgens alsnog een factuur te ontvangen omdat de boeken te laat zijn ontvangen. Nu wil ik daarover een klacht indien bij Iddink, maar zij zijn niet bereikbaar via een mail. Antwoorden op vragen die dan via de inlog van mijn zoon worden gesteld, komen via een noreply mail. Dat is toch niet van deze tijd! Wie kent hun mailadres?

Gewenste Oplossing:

Als ik een mailadres heb en de factuur is gecrediteerd

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Iddink

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Iddink nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wens ik niet te geven