Klacht: Ten onrechte beticht van winkeldiefstal.

op 14 september 2018 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik doe ruim 20 jaar bijna dagelijks mijn boodschappen bij de AH aan het van Roosmalenplein in Den Bosch. Ik ging vandaag 14-9-2018 lege flessen inleveren en boodschappen doen bij deze AH.Terwijl ik aan het boodschappen was, stond er plots de manager van de AH naast me, hij vroeg of ik mijn jas wilde openen en mijn zakken leeg wilde halen. Uit mijn linker en rechter jaszak, haalde ik 2 lege plastic AH tassen, die ik gebruikt had om mijn lege flessen in te leveren.DE MANAGER HAD NIET EENS HET FATSOEN OM ZIJN EXCUSES AAN TE BIEDEN. IK BEN SINDS LANGE TIJD NIET ZO VERNEDERD. KOMT ZEKER VANWEGE MIJN BRUINE HUIDSKLEUR!!!!!!

Gewenste Oplossing:

Ik ben zeer tevreden over het overige personeel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kweenie666