Klacht: Teleurgesteld in omgang met klanten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 23 maart AirPods gekocht, deze waren kapot geleverd. Deze volgens website opgestuurd naar Dr Mobile. Inmiddels maand verder heb ze nog steeds niet terug. Krijg bijna geen reactie van Dr Mobile en zijn mijn product kwijt. Telefoonwereld doet niks en stelt zich niet aansprakelijk ervoor en willen het niet afhandelen met hun partner. Teleurgesteld in deze slechte service.

Gewenste Oplossing:

dat Telefoonwereld mij nieuwe AirPods opstuurt en verdere afhandeling zelf doet met Dr. Mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Telefoonwereld.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Telefoonwereld.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door daphneregeer