Klacht: Telefoonlijn steeds in gesprek 31-05-2021.

op 31 mei 2021 over Solcon in de categorie Websites - Building en Hosting

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Of een krakerige telefoon, en nu dus steeds in gesprek. Kunnen Solcon ook telefonisch niet bereiken. Internet is ook niet altijd wat ze zeggen. Solcon bellen, 9 wachtenden voor u. Afgelopen 2 maanden heb ik een krakerige telefoon gehad, dus er was geen gesprek te voeren. Wel betalen en er wordt niets opgelost. Wat heb ik een spijt om klant te zijn bij Solcon. Ik ben dan ook helemaal klaar met Solcon. Wel betalen maar geen enkele professionaliteit. Dit is wat ik ervaar.

KPN neem zo snel mogelijk de regie in handen bij Solcon. Ik heb alleen nog maar ellende ervaren bij Solcon.

Gewenste Oplossing:

Wat zou u denken!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Solcon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Solcon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Het ei van.......