Klacht: Telefoonhouder voor op de fiets

Ingrid26855 op 27 oktober 2020 over Karambo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

12 augustus besteld en nog niks ontvangen. Gecorrespondeerd met hun. Op een gegeven moment gezegd dat ik het wil annuleren maar dat ging niet, ze zeiden dat het al onderweg was en dat het daarom niet geannuleerd kon worden. Ik kon het altijd terugsturen en dan kreeg ik mijn geld wel terug. Dit was eind augustus. Heb ze begin september nog gemaild waar het pakketje bleef en toen werd het stil.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als ik mijn geld €68,13 terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Karambo

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Karambo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ingrid26855