Klacht: Telefoon woord niet beantwoord

op 19 maart 2020 over Easyjet in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zou binnenkort naar Italië vliegen maar gezien de Carona virus gaat dat begrijpelijk niet door nu wil ik mijn tickets cancelen daarvoor moet ik contact opnemen met easyJet. Ben nu eigenlijk al 3 dagen bezig maar hoe ik het ook probeer krijg geen reactie van easyJet ik snap dat het druk is en daar heb ik ook alle begrip voor maar de verbinding gewoon verbreken terwijl je in de wacht staat vind ik echt ongehoord

Gewenste Oplossing:

Als ik eindelijk contact heb gehad met easyJet

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Easyjet

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Easyjet nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wubbobreuker 1982