Klacht: Telefoon teruggestuurd, maar nooit geld terug gekregen

op 14 september 2016 over Valuebasket in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een samsung A7 bij Value Basket besteld. Het leveren van deze telefoon duurde weken. Eenmaal in huis, bleek het toestel alleen een Chinees of Koreaans toetsenbord te hebben. 100 x contact gehad in onverstaanbaar Engels, foto’s van het toestel opgestuurd en formulieren ingevuld. Ik mocht eindelijk het toestel terug sturen naar China en dan zou ik mijn geld terug krijgen….
Toestel werd netjes bij mij thuis opgehaald….maar geld natuurlijk nooit terug gekregen!!!!

Gewenste Oplossing:

Als ik het geld voor dit toestel terug krijg. Ik heb heel veel moeite voor ze gedaan om het terug naar China te sturen....

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Valuebasket

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Valuebasket nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MarijeM