Klacht: telefoon opgestuurd maar niet gemaakt door samsung

op 05 augustus 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn zoon heeft een Samsung edge 6 bij jullie gekocht ongeveer 4 mnd geleden. de telefoon was van de trap gevallen tijdens verhuizen.de scherm was kapot. Deze is heel netjes gemaakt, maar bleek dat de moederbord ook niet meer deed. De tel.is opgestuurd naar Samsung voor herstel. Na 2 weken wachten kreeg hij hem eindelijk. Toen hij thuis kwam bleek dat Samsung de moederbord niet herstel heeft. Ik vindt het heel erg slordig. En nu weer de telefoon ingeleverd. Ik hoop dat het deze keer gemaakt wordt. Om een telefoon te verkopen is Samsung zo goed, maar om te helpen hooooo maar.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als deze telefoon hersteld wordt.
TypeSM-G925F
Serie:R58H10DW19M
Model galaxy S6 EDGE
Referen. QRS1608040009201

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door passer