Klacht: telefoon loopt leeg

op 12 oktober 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

telefoon loopt leeg in een nacht zonder dat er iets op staat, gebruikt 6% per uur zonder dat deze in gebruik is, alles eraf gegooid vaak terug gezet naar fabrieksinstellingen. ter reparatie aangeboden volgens hun niets aan de hand. Simkaart zou kortsluiting veroorzaken nieuwe simkaart aangevraagd ook zonder simkaart loopt hij leeg. Zelf technisch aangelegd maar geenoplossing kan telefoon niet missen daar ik zwaar longpatiënt ben en ook zit mijn redpanic button erop zodat ze mij kunnen bereiken

Gewenste Oplossing:

dat dit probleem opgelost wordt is dit niet mogelijk hebben ze gewoon een nieuwe te geven mobiel is 5 maanden oud

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Snowyelly