Klacht: Telefoon kapot

op 02 mei 2017 over Youfone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb gisteren mijn refurbished mobiel binnen gehad maar hij is kapot binnengekomen ik heb slechte ervaringen met het bedrijfforza die hem dan zou repareren dus heb ik recht op mijn geld terug maar dat mag volgens youfone niet want het doosje van de 2de hands telefoon is dan open geweest mooi belachelijk hoe kan ik anders zien of hij het doet of niet ik hoop dat het opgelost wordt en dat ik mijn geld terug krijg mvg moontje van den reek

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn volledige aankoop bedrag terug heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Youfone over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Youfone in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Youfone een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Youfone

Heeft op 09 mei 2017 om 11:36 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door M_vdr