Klacht: telefoon hoesje werkt niet naar behoren

op 05 september 2016 over Janox.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een Samsung galaxy s7 edge cover besteld. en bij de omschrijving staat dat als je de cover sluit dat die automatisch op schrembeveiling gaat. maar dat gaat die niet en het product kwam ook beschadigd binnen. ben nu al meer dan een 1 uur aan de lijn en ze blijven zeggen nog een klein ogenblik geduld aub er is nog 1 gesprek voor u. dit is waardeloos en ik wil waar voor me geld.

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als ze mij het product geven waarvoor ik heb betaald. en dat dit opgelost wordt. maar zo als het nu lijkt gaat dat niet gebeuren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Janox.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Janox.nl nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Janox.nl in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Nick Renaud