Klacht: Telefoon binnen 1 jaar kapot

op 17 juni 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in 2015 een abonnement via t-mobile met de samsing galaxy A5 en deze is binnen een jaar ter reparatie opgestuurd om dat deze naar updates bleef zoeken na het opnieuw instellen van het toestel nu heeft de telefoon weer defecthen zoals het niet verbinden met WiFi en Bluetooth verbindingen automatisch verbreken tijdens afspelen van muziek.

Gewenste Oplossing:

Als ik een toestel heb dat goed functioneerd zonder defecten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tako444