Klacht: Telefoon a3 2017 laad vaak niet op

op 10 juli 2017 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De telefoon is 1 maand oud. En sinds een week geeft hij een druppel aan en laad de telefoon niet meer. Er staat dat de poorter nat of vochtig is. Maar ik ben niet in de buurt geweest van water damp of vocht. Het is een nieuwe telefoon dus dan pas ik echt wel goed op. Ik ben hier totaal niet blij mee want ik betaal gewoon mijn abonnement en kan in hem soms helemaal niet gebruiken omdat de telefoon niet laad

Gewenste Oplossing:

Als er een oplossing of uitleg komt hoe dit kan bij een gloed nieuwe telefoon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lienntjeee