Klacht: Telefonisch contact

op 03 oktober 2017 over Bios Groep in de categorie Taxibedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als wij een taxi willen bestellen duurd het meestal een kwartier vanmorgen dat ik klaar was bij het ziekenhuis moest de telefoniste weer naar de bios bellen en het duurde een kwartier voor dat ze opnamen en de telefoniste vond het ook te lang duren en ze zei er iets van dan ging de bios aan de lijn nog te keer tegen de telefoniste
Het word steeds erger bij de bios aov vervoer

Gewenste Oplossing:

Heel enkele keer ben ik te vreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bios Groep

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bios Groep nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Aliemooij