Klacht: Tegoedbonnen niet geleverd

op 04 oktober 2017 over Beltegoed.nl in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen zondag heb ik twee bestellingen gedaan met een totaal van 100 euro aan amazon tegoedbonnen. tot op heden geen codes ontvangen. ook heb ik nog steeds geen reactie op de mails die ik heb verstuurd met de vraag naar de status van mijn bestelling.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik binnen max een dag mijn bestelde codes ontvang, en een nette reactie krijg van beltegoed.nl met hun excuses voor het niet nakomen van de beloofde levertermijnen, en het niet nakomen van de beloofde reactietermijn op emails.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Beltegoed.nl in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door sammmmmmmmmmmmmmmmmmmm