Klacht: Teenstuk afgebroken

op 13 september 2016 over Havaianas in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nu al diverse keren Havaianas gehad maar het laatste jaar breekt steeds het teenstuk. Ikzelf heb het dit jaar al 2x gehad. Voor mijn dochter koop ik ze ook en zij heeft het de afgelopen 2 jaar al 3x gehad. Erg zonde, de slippers zijn echt mijn favoriet

Gewenste Oplossing:

Als er een goede oplossing gevonden wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Havaianas

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Havaianas nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door cdruijf