Klacht: Technicus verschijnt tot drie maal toe, zonder bericht, niet op dag van afspraak.

op 10 juli 2017 over Whirlpool in de categorie Electronica - Wasmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Betreft: KLACHT
REF NUMMER 3111129017
.
Datum: 7-7-2017

Via 076-5306400 een afspraak gemaakt voor reparatie van mijn afwasmachine.
Volgens afspraak verschijnt uw technicus op 19-6-2017.
Hij stelt vervolgens een voor mij vreemde vraag; ‘waar kom ik voor’?
Hij blijkt geen onderdelen bij zich te hebben om de reparatie uit te voeren.
Vervolgens maakt hij een afspraak met mij voor 26-6-2017, zelfde tijd, en legt dit vast in zijn laptop.
Op 26-6-2017 zitten wachten maar niemand verschijnt.
Gebeld naar 076-5306400 waar men mij verteld dat er geen afspraak staat ingepland.
Vervolgens een afspraak gemaakt voor 30-6-2017.
Op 27-6-2017 mij hierover via mail beklaagd.
Het antwoord van Whirlpool: ‘Whirlpool stelt zich niet verantwoordelijk voor eventuele vrije dagen’.
Dezelfde technicus verschijnt op 30-6-2017 en nu blijkt dat hij weer een onderdeel voor de reparatie
niet bij zich te hebben.
Vervolgens weer een afspraak gemaakt voor 7-7-2017. Hij legt weer vast, in mijn bijzijn, in zijn laptop.
Op 7-7-2017 verschijnt de technicus wederom niet.
Twee maal gebeld naar 076-5306400.
Hier verteld men mij weer dat er niets ingepland staat.
Oorzaak onderdeel was niet voorhanden. Technicus/planning is vergeten mij te informeren.
Over een volgende afspraak word ik geïnformeerd.
Ik stel Whirlpool aansprakelijk voor deze gang van zaken. Met name dat er op geen enkele wijze
hierover gecommuniceerd kan worden met Whirlpool.
Ik eis een schadeloosstelling voor bovenstaande.

Gewenste Oplossing:

Schadeloosstelling.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Whirlpool

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Whirlpool nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door zandp03