Klacht: Te weinig terug gehad

op 03 september 2016 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb gisteren vrijdag 2 september 2016 in de Hema een portefeuille gekocht ter waarde 9.95 ik heb met 100 euro betaald. Ik neem aan als je achter de kassa zit goed telt en heb de vertrouwen in dat degene mij het juiste bedrag teruggeeft. Ik kwam thuis en dacht ga apart zetten en telde maar 80euro ipv 90 euro. Ook fout van mij had daar moeten tellen maar ook fout van hem hij telde niet terug in m’n hand. Ik weet niet op ik de restant de 10euro nog terug kan krijgen?

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn 10 euro terug kan krijgen en dat er in het vervolg daar beter moet worden op gelet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sharda Ramsaroep