Klacht: Te weinig tabak

op 24 mei 2020 over Camel in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had laatst bij de Albert Heijn een Camel volume pot xxl van Camel gekocht voor 19,90 98 gram op de verpakking staat dat ik er 225 uit kan halen ik heb in 1x de hele pot leeg geklikt er kreeg er ma liefst 181 uit lang niet in de buurt van 225 Terwel ik ook nog met x long filters klik van mascotte waarbij dus minder tabak in hoeft en dus in werkelijkheid meer tabak zou over houden wat dus niet het geval is

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik 1 nieuwe volume potten krijg van Camel xxl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Camel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Camel in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Woutermans