Klacht: te weinig sigaretten in een pakje

HW. Beute op 27 april 2020 over Camel in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kocht gisteren een pakje Camel menthol, en tot mijn verbazing zaten er 18 sigaretten in het pakje en twee filters met wat tabakssliertjes eronderaan … (Ik heb ook een foro, maar die kan ik hier niet toevoegen.) Tabak is al duur genoeg, maar als je dan ook nog dit tegenkomt, is het niet alleen duur, maar ook nog eens zuur …

Gewenste Oplossing:

Ik zou het op prijs stellen als u een tegemoetkoming kunt regelen, want dit is niet echt reclame voor uw merk!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Camel over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door HW. Beute