Klacht: Te weinig ruimte fietsenstalling station Amsterdam Lelylaan

op 12 september 2016 over Station Delft in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

(Ik kon gewn geschikte bedrijfsnaam vinden, vandaar deze gekke keuze)
Het is nu maandag begin van de middag, ik wil naar mijn werk reizen maar kan nergens mijn fiets in een rek zetten. Werkelijk waar nergens. Heb zelfs een trein ervoor moeten missen omdat ik van voor naar achter moest blijven zoeken. Ik weet dat politie fietsen die buiten het rek staan geparkeerd verwijderen. Daarom wil ik per se een plek in een van de rekken. Uiteindelijk toch niet gelukt vandaag. Ik baal ervan. Er moeten meer fietsenstallingen komen óf ze moeten stoppen met fietsen buiten de rekken verwijderen (wat mij een onlogisch gevolg lijkt). Dus denk dat optie 1 het beste is

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn fiets kan parkeren in een rek en niet mijn trein hoef te missen omdat ik zo lang moet zoeken naar een plek

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Station Delft over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Mandydumans