Klacht: Te weinig beenruimte Economyclass Air Malta

op 05 oktober 2016 over KLM in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

KLM biedt directe vluchten aan tussen Amsterdam en Malta, die worden uitgevoerd door Air Malta. De beenruimte voor de passagiers in de Economyclass is exceptioneel krap, zoals op bijgaande foto te zien is. Zelf ben ik 1.89 meter; ik kon alleen zitten met mijn benen wijd opzij.

Gewenste Oplossing:

10 centimeter extra beenruimte zou ik fatsoenlijk vinden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KLM

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KLM nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Frankjack