Klacht: Te vroeg vertrekken

op 11 augustus 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het is al meerdere keren gebeurd, dat bus van de halte Treurenburg in Den Bosch te vroeg vertrekt. Ook vanochtend. Vertrek tijd is 9:11, ik was 100 meter van de bus halte om 9:06. Bus was doorgereden zonder te stoppen!? Is het normaal of ?? Gevolgen hier van: is ben te laat voor mij werk, moet half uur wachten of 45 minuten lopen…. Ik hoor het graag! Met vriendelijke groet.

Gewenste Oplossing:

Als bussen op tijd vertrekken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Arriva

1 jaar geleden - Goedemorgen, Balen dat je hierdoor de bus gemist hebt! Ik wil hier graag intern melding van maken. Zou je mij nog aan kunnen geven om welke buslijn en bestemming het hier gaat? Met vriendelijke groet, ^DK Webcareteam Arriva

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 02 september 2016 om 14:45 geantwoord

Geboden Oplossing:

\"Balen dat je hierdoor de bus gemist hebt! Ik wil hier graag intern melding van maken. Zou je mij nog aan kunnen geven om welke buslijn en bestemming het hier gaat? Dan kan ik je klacht intern doorzetten.\"

Gevraagde informatie vooralsnog niet ontvangen. Klacht wordt daarom afgesloten.

Met vriendelijke groet,
^DK
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door EvaSed