Klacht: Te vroeg

op 18 oktober 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er komt de bus heletijd te vroeg terwijl overal staat dat hij pas om 8:53 komt 311 is hij er vaak te vroeg ene keer om 8:45 maar soms nog vroeger dus zo weet ik nooit hoelaat hij nou komt.. graag ergens goed aan geven en met de man communiceren

Gewenste Oplossing:

Goed veranderen of laten zorgen dat de man optijd komt zo als er overal staat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Arriva

1 jaar geleden - Beste Nienke, Spijtig om te lezen dat lijn 311 structureel te vroeg vertrekt. Ik wil er graag een melding van maken, maar daarvoor heb ik iets meer informatie nodig. Graag zou ik willen weten in welke plaats je instapt en bij welke halte. Wanneer was het de laatste keer dat de bus te vroeg was? Zodra ik deze informatie heb geef ik je melding intern door in de regio. Met vriendelijke groet, ^LH Arriva Webcareteam

Reactie van de melder van de klacht Nienkee32

1 jaar geleden - Etten-leur 311 parklaan 25/10/16

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 26 oktober 2016 om 10:13 geantwoord

Geboden Oplossing:

Bedankt voor je toelichting. Met behulp van deze gegevens zet ik je klacht alsnog door naar de regio. Hopelijk ervaar je snel verbetering!

Met vriendelijke groet,
^DK
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door Nienkee32