Klacht: Te veel doorberekend

op 26 november 2016 over Uber in de categorie Taxibedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik neem vaak in het weekend de taxi van Amsterdam centrum naar Amstelveen terug en betaal daar normaliter 30 tot 35 euro voor. Aangezien Uber handig is en klantvriendelijk en ook nog eens goedkoper dan de reguliere taxibedrijven ben ik erg tevreden over Uber, althans tot vanavond. Tot mijn grote verbazing kreeg ik via de app een bedrag van meer dan 50 euro doorberekend??? Dit bedrag is veels te hoog en kan echt niet kloppen. Graag wil ik dat dit wordt rechtgezet.

Gewenste Oplossing:

Graag wil ik dat de te veel doorberekende kosten niet in rekening worden gebracht

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Uber over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Bakero75