Klacht: Te veel betaald

Email is ECHT GOED op 23 februari 2021 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tandpasta afgeprijsd van 12,99 voor 6.49 Aan bieding is 1 1 dus 2 voor 6.49 Nee zegt Kruid vat wij rekenen gewoon 12.99 per stuk .ik had ook nog iets van 5 euro dus totaal 6.49 5 11.49 nee hoor zegt Kruidvat 17.99 Er valt niet mee te praten dit was bij Kruidvat de Korf in Krimpen a d ijssel ,belachelijk allemaal

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Email is ECHT GOED