Klacht: Te smalle voeten voor nike airmax volgens footlocker?

op 28 mei 2017 over Foot Locker in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Met een gegarandeerde garantie geval bij de footlocker in de heuvelgalerie in Eindhoven geweest. Hebben me terug naar huis gestuurd met de melding dat het mijn schuld dat mijn schoen kapot is. Volgens de medewerker van de footlocker kan blijkbaar een nike airmax niet tegen smalle voeten want hier gaan de schoenen kapot van. Toch raar aangezien dit mijn 4de paar nike airmax is. De schoen is losgescheurd van de zool. Ga altijd netjes om met de schoenen.

Gewenste Oplossing:

Vervangend paar schoenen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Foot Locker

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Foot Locker nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door alexevers1