Klacht: te laat opgehaald en dus bijna te laat aangekomen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 22-5-2021 heb ik een pakket aangemeld bij de Agri Bouwmarkt in Berlicum (NB). Ik heb de ontvanger dit dezelfde dag nog laten weten. Hij stuurt net dat het pakket nog altijd niet bezorgd is. Ik heb dit gecheckt dmv het pakketnummer dat op het verzendbewijs staat en daarop is te zien dat het pakket gisteren (27-5-2021) pas is verzonden!!!
Ik begrijp dat het pakket niet in het weekend en op pinksteren opgehaald wordt, maar dan had het sowieso dinsdag de 25e opgehaald moeten zijn en niet pas 2 dagen later.

Gewenste Oplossing:

Als ik een reactie ontvang waarom het gisteren pas verzonden is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over General Logistics Systems (GLS)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over General Logistics Systems (GLS) nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Medailles