Klacht: Te laat leveren

op 05 juli 2017 over brillen24.nl in de categorie Opticïens en brillen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 Juni 2017 bril besteld 13 juni mail ontvangen voor afstand pupillen 14 juni verstuurd Toen niks meer gehoord Mail gestuurd 4 juli waar de bril bleef Mail gehad 4 juli dat de order bevestigd is 2 a 3 weken levertijd 7 Juli had ik deze nodig ivm thema bruiloft dochter k baal hier enorm van.

Gewenste Oplossing:

Ik heb mail gestuurd voor 7 juli leveren.Anders maak ik er werk van.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over brillen24.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over brillen24.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door PBrouwer64