Klacht: Te laat geleverd

op 09 februari 2018 over feestbeest.nl in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op site staat vermeld \”voor 23:59 besteld, morgen in huis\”. Ik bestelde op woensdagavond en als verwachte leverdatum stond ook netjes donderdag. Op tijd voor carnaval dus!;) Maar donderdag helaas niets… Op vrijdag weer niets…. wel een mail met de verwachte leveringsdag zaterdag middag. In mijn geval helaas mosterd na de maaltijd, ik moet nu op zoek naar iets anders. Jammer!!!

Gewenste Oplossing:

Verwachtingen hadden juist gemanaged moeten worden! Geen beloftes doen die je niet na kunt komen.

Ik wil producten gewoon alsnog ontvangen voor carnaval volgend jaar maar ik ben niet tevreden over deze service.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over feestbeest.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over feestbeest.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door neeltjeschilders