Klacht: TE laat

KUTHOER op 17 september 2021 over Connexxion in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo, ik kwam van de laatste les, rennend naar de halte om de bus om 14:23 naar Den Oever (658) te halen vanaf Schagen Muggenburg, dan houd ik ovzoeker.nl in de gaten omdat er een kleine 5 minuten vertraging was, dat is oke maar niet als er zoals vandaag 39 minuten vertraging was! DAT KOST MIJ ME WEEKEND….

Gewenste Oplossing:

Geen kutsmoesjes

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Connexxion

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Connexxion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door KUTHOER