Klacht: Te laat

op 03 juli 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bus veel te laat aangekomen waardoor we de trein miste.

Gewenste Oplossing:

Als ze eens leren klok kijken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Arriva

8 maanden geleden - Beste Domi, Niet leuk om te lezen dat jullie de trein hebben gemist doordat de bus te laat was. Begrijpelijk dat je hiervan baalt. Ik wil je melding graag intern doorgeven, maar daarvoor heb ik meer informatie nodig. Zou je aan kunnen geven om welke lijn het gaat? Waar, hoe laat en bij welke halte was de bus te laat? Zodra ik deze informatie heb ontvangen geef ik je melding intern door aan de vestiging. Met vriendelijke groet, ^LH Arriva Webcareteam

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 09 juli 2016 om 07:17 geantwoord

Geboden Oplossing:

\"Niet leuk om te lezen dat jullie de trein hebben gemist doordat de bus te laat was. Begrijpelijk dat je hiervan baalt.

Ik wil je melding graag intern doorgeven, maar daarvoor heb ik meer informatie nodig. Zou je aan kunnen geven om welke lijn het gaat? Waar, hoe laat en bij welke halte was de bus te laat? Zodra ik deze informatie heb ontvangen geef ik je melding intern door aan de vestiging.\"

Gevraagde informatie ontbreekt vooralsnog. Klacht wordt daarom afgesloten. ^DK

Alle klachten die gemeld zijn door Domi2406