Klacht: te korte gordijnen

op 05 september 2016 over Kwantum in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Begin augustus gordijnen opgehaald die bij het ophangen dus 2,5 cm te kort bleken te zijn. Op de orderbon die wij hebben ondertekend staat de juiste maat, maar deze maat is dus niet aangehouden. Inmiddels al 3x gemaild naar de klantenservice waarvan 13 augustus de eerste keer was. Vind echt schandalig dat daar nog steeds geen reactie op is. Lekker makkelijk om gordijnen de volle pond vooruit te laten betalen en daarna niks van je te laten horen als het niet goed is. Zo kan ik ook wel zakken vullen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil een reactie op mijn mail met een GOEDE oplossing.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kwantum

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kwantum nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door DS Coenradie