Klacht: Te korte behandeling

op 15 september 2017 over J’esthe Beauty Center in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een behandeling ondergaan die ik bij Groupon had aangeschaft, de gehele behandeling zou 75 minuten duren inclusief 15 minuten intakepapier invullen (dat was met 5 minuten overigens al gedaan, maar dat terzijde). De behandeling op zich duurde vervolgens 3 kwartier en geen uur zoals beloofd.
Ik heb er direct melding van gemaakt bij degene die me behandelde en de eigenaresse , maar tot mijn stomme verbazing trok deze zich totaal niets aan van mijn klacht en liep gewoon weg, ik wil graag compensatie voor het kwartier dat ik geen behandeling heb gehad.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik een compensatie krijg over de gemiste tijd (6 euro).

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar J’esthe Beauty Center over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Bettie13