Klachten over J’esthe Beauty Center

Hieronder kunt u zijn welke klachten, complimenten en suggesties er over J’esthe Beauty Center zijn gemeld. Lees meer >

0% van alle klachten opgelost. Nog 49 klachten nodig voor een plaats in de categorie Beauty & Wellness

0%
1 klachten gemeld
1 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
0 klachten opgelost

Tijdslijn

Te korte behandeling

Klacht van op 15 september 2017 over J’esthe Beauty Center in de categorie Beauty & Wellness

Ik heb een behandeling ondergaan die ik bij Groupon had aangeschaft, de gehele behandeling zou 75 minuten duren inclusief 15 minuten intakepapier invullen (dat was met 5 minuten overigens al gedaan, maar dat terzijde). De behandeling op zich duurde vervolgens... Lees meer

Klacht over gedrag

Klacht van op 18 augustus 2012 over J’esthe Beauty Center in de categorie Beauty & Wellness

Op 9 augustus 2012 heb ik een afspraak met J’esthé Beauty Center gemaakt. Ik kon op 10 augustus 2012 terecht voor een gezichtsbehandeling. Ik heb een medewerkster van J’esthé) verteld dat ik een schoonheidsbon zou gebruiken. Ik wilde alleen de... Lees meer