Klacht: te hoge ritkosten

op 12 december 2017 over Uber in de categorie Taxibedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik bestel op de avond ervoor een Uber en zie de kosten van de rit: tussen 8 en 11 euro.
Dat bedrag verandert niet tot pas ná de rit. Dan blijkt 30 euro in rekening te zijn gebracht. Het blijkt een ritje van 4 km om 8 uur ’s ochtends dat ca. 18 minuten duurde en normaal 11 euro zou kosten, maar waar een factor 2,7 op wordt losgelaten. Werkelijk een gotspe! Uber goedkoop? Uber een kat in de zak! Als ik mijn klacht niet gehonoreerd wordt, zie ik mij genoodzaakt de app te verwijderen en anti-reclame te maken voor Uber

Gewenste Oplossing:

Als mijn klacht serieus wordt genomen, ik mijn geld terugkrijg en dit systeem verandert! Dit systeem laat de klant veel te veel betalen. TCA is dan echt véél goedkoper!

Alle klachten die gemeld zijn door KrinaV